Utemøbler til hytta ved sjøen

Hyttestol omkranset av trær

Tremøbler ute ved sjøen høres kanskje ut som et gedigent vedlikeholdsprosjekt, men ikke med våre møbler. Tre av våre utemøbelserier er laget i et materiale som tåler enormt mye.

Materialet vi bruker heter sedertre. Dette er bærekraftig materiale som inneholder naturlige oljer og imp impregnerende egenskaper.

Enkelt forklart betyr det at møblene holder seg godt i mange år, uten at du strengt tatt trenger å behandle dem. Etter en liten stund vil møblene få en grålig, naturlig farge som gir møblene et flott og tidløst preg. Tremøbler fra Canadian Outdoor er derfor et veldig godt valg for et maritimt miljø. Det er lite som kan måle seg med ekte og levende møbler.

Selvom møblene er tilnærmet vedlikeholdsfrie anbefaler vi enkle tiltak for å bevare møblene i ønsket tilstand. Les mer om vedlikehold.

Du skal sitte godt ute

Mange av oss reiser gjerne til sjøhytta om sommeren. Når sola er på sitt varmeste er det deilig å synke ned i godstolen utenfor hytteveggen. Vi i Canadian Outdoor vet hvor viktig det er med komfortable utestoler. Adirondack-stolen ble laget nettopp med den hensikt, at den skulle være god å sitte i.

En karakteristisk stol med skrått sete, høy rygg og brede armlener.

Selv kalte designeren Thomas Lee den for hyttestol. Forøvrig et godt navn for et møbel laget spesielt for hytta. At Adirondack Chair skulle bli et designikon blant utemøbler hadde Lee nok likevel aldri drømt om.

Adirondack Canadian Outdoor

Fra krakk til utekjøkken

I dag tilbyr vi vår utestol i hele fire ulike serier. De kommer i flere varianter, som toseter, loungestol og gyngestol. Dessuten har det også blitt til flere andre hagemøbler, slik som utebord, benker, krakker og utekjøkken. Vi ønsker at du skal ha stor valgfrihet når du skal velge møblene til din hytte.

Velg dine hyttemøbler

Alle våre utemøbler er robuste og håndlaget i Canada. Log-serien er kraftige hyttemøbler som tar oss med tilbake til naturen. Classic er nært beslektet med den originale Adirondack-stolen. Vi har også en egen serie med ekstra eksklusive møbler, Georgian Bay. Valget er ditt. Uansett garanterer vi at du vil nyte solstrålene i sommerparadiset ditt.

To adirondack-stoler står ute i naturen, vendt mot en innsjø

Sommerfest på hytten

Derfor er det bare å invitere til sommerfest på hytteterrassen ved fjorden. På menyen står alt fra en lun sommersalat til treretters. Eller om man vil gjøre det enkelt og klassisk – reker med loff og majones. Selvfølgelig noe godt å drikke til. Uansett vet du at gjestene vil finne seg vel til rette i en stilig Adirondack utestol.

7 gode grunner til å velge utemøbler fra Canadian Outdoor

  • Tremøbler er naturlige – perfekt utenfor hytta
  • Unikt design og håndverk som tar seg godt ut i alle hyttemiljø
  • Adirondack er konstruert med tanke på maksimal sittekomfort
  • Tre av våre møbelserier er laget av tilnærmet vedlikeholdsfritt seder
  • Sedertre er bærekraftig, robust og lett
  • Utemøbler i seder trenger ingen behandling – de blir naturlig grå
  • Ubehandlet har møbler av seder en levetid på over 30 år