Canadian Outdoor er produsent og leverandør av robuste og holdbare utemøbler inspirert fra Canada. Canadian Outdoor ble etablert i Norge for snart ti år siden, men kunnskapen, håndverket og erfaringene går flere generasjoner tilbake.

Bygget for å vare

Våre forfedre var mestere i å tilpasse seg det harde klimaet og leve på naturens premisser. Det man lagde skulle vare i generasjoner. Disse bærekraftige verdiene ligger også til grunn for våre utemøbler.

Bærekraft

Holdbare produkter er nøkkelen til en mer bærekraftig fremtid. Materialene vi bruker i våre møbler har en estimert levetid på opp mot 25 år.

Tradisjonelt og tidløst design

Når vi utvikler produkter med så lang holdbarhet er det også viktig for oss at du ikke går lei møbelet. Derfor finner du våre møbler i et tradisjonelt og tidløst design.

Tilnærmet vedlikeholdsfrie utemøbler

Akkurat som i Norge er naturen og klima i Canada vill, vakker og dramatisk. Gjennom generasjoner har vi observert hvordan utemøbler i seder påvirkes av temperaturforskjeller, fuktighet, tørke og insekter. Holder det i Canada – holder det i Norge.

Jobb i Canadian Outdoor?

Bak Canadian Outdoor finner du dedikerte og engasjerte mennesker, og vi er alltid ute etter hyggelig og dyktige medarbeidere. Akkurat nå har vi ingen ledige stillinger hos oss, men send oss gjerne en åpen søknad til: jakob@canadian-outdoor.no

Showroom i Hallingdal

På våre kontorer i Ål i Hallingdal har vi et showroom hvor du kan se og kjøpe utemøblene.

Jegermoen 1, 3570 Ål

Espegard Logo

Canadian Outdoor eies og utvikles av Espegard AS.

Espegard AS / org. nr 871 572 232

webshop@canadian-outdoor.no / +47 320 89 330

Jegermoen 1, 3570 Ål

Holder det i canada, 

holder det i norge