Solide og robust utemøbler

Utemøbler og hagemøbler til hytta eller hjemme. Se vårt utvalg av utemøbler i høy kvalitet med god holdbarhet og nærmest vedlikeholdsfritt!

Vi i Canadian Outdoor leverer håndlagde kanadiske møbler til hytta. Enten det er på fjellet, i skogen eller ved sjøen. Utenfor en hytte er det ofte aller flottest med autentiske møbler i kraftig treverk. Været i fjellet kan være ruskete. Derfor er det viktig at møblene tåler en støyt. Tre av våre serier er laget av seder. Et lett og svært hardfør treslag med lang levetid. Dette sørger for hyttemøbler av gjennomsolid kvalitet.

Flotte utemøbler - Holdbare og nærmest helt vedlikeholdsfrie

Tradisjonelt og tidløst design

Holdbare og solide møbler er fint, men hva om du går lei designet og stilen? En stol er sjeldent bare en praktisk og behagelig sitteplass, men kan også være et lekkert, dekorativt innslag til uteplassen. Velger du utemøbler som både holder seg stabile og fine over tid, har du gjort både et klokt og miljøvennlig valg. Det er imidlertid viktig å huske på at tiden forandrer trender, men tradisjoner forblir. Tidløse, holdbare og tradisjonelle utemøbler får du hos oss. Det beste av alt er at med tiden vil de få møbelet få en lekker og mer naturlig gråfarge. 

Solide og robuste

Møbelet du nå vurderer er basert på gamle håndverkstradisjoner som møbelsnekkere gjennom generasjoner har utviklet og tilpasset til det beste for deg som skal bruke møbelet. Treverket er håndplukket, design og konstruksjonen er allerede kvalitetssikret og optimalisert, er ikke det deilig? Nå kan du heller bruke tid til å fundere over filosofiske spørsmål fremfor hvordan lage et møbel som holder – det har vi gjort. 

Enkelt vedlikehold

Kanadisk sedertre er anerkjent for sine unike evner til å ta vare på seg selv. Litt forenklet kan vi si at treverket inneholder naturlig impregnering som gjør det utemøblene utrolig vedlikeholdsvennlig. Du kan lå møbelet stå ubehandlet i flere år, eller du kan behandle det slik du ønsker. Tidens tann vil naturligvis sette sitt preg på møbelet, men møbelets karakter og stabilitet vil ikke påvirkes nevneverdig før det har gått to til tre tiår. 

Våre serier

CLASSIC (ADIRONDACK)

– en utestol for alle miljø (lys seder)

Canadian Outdoors fjellmøbler er basert på en over 100 år gammel hyttestol laget av Thomas Lee. I nyere tid bedre kjent som Adirondack-stol. Classic er vår mest originale Adirondack. Laget i rødt sedertre med kvister, som gir et flott og levende spill i treverket. Denne komfortable utestolen kler alle hyttemiljø.

Se alt fra Classic

LOG

– Rustikke og robuste hyttemøbler (Hvit seder)

Log er det engelske ordet for tømmer. Det gjenspeiler seg også i utrykket i serien. De passer ypperlig ved skogshytta eller utenfor hytta i høyfjellet. Ikke minst vil en Log utestol være en spennende kontrast nede i sjøkanten. Log har et solid og røft design. Serien består av alt fra spisemøbler til avslappende Adirondack. Her finner du også en gyngestol og utekjøkken. De passer deg som ønsker et rustikt utseende. Hele Log-serien lages i hvit seder, et robust treslag som kan stå ubehandlet på hytteterrassen, år etter år.

Se alt fra Log

Stick

– Praktisk, stilig og behagelig (Alaska seder)

Stick-serien er vårt nyeste og svært velkomne tilskudd i Canadian Outdoor-familien. Serien består i dag av én stol og én krakk og er laget av hvit seder. Møblene kommer ferdig montert slik at veien blir enda kortere til total avslapning. Det ergonomiske setet, den høye ryggstøtten og den lave profilen på stolen gir god komfort. Dette er det perfekte tilskuddet i grillkroken i hagen, sammen med et bål på stranden. Den sammenleggbare stolen gjør den og til praktisk stol å ha med på campingtur.

Se alt fra Stick

Muskoka

– Komfort med eget preg (Kanadisk furu)

Muskoka-stolen er hytte-versjonen av Adirondack, men denne er i kanadisk furu. Et godt valg for deg som ønsker å sette ditt eget fargepreg på stolen. Muskoka i Ontario er den regionen i Canada der Adirondack-stolen har hatt sin største popularitet. I motsetning til produktene i sedertre, er ikke dette materielt like vedlikeholdsvennlig. Møbelet bør derfor behandles jevnlig med olje eller beis for ekstra beskyttelse. Treverket fremstår som lys, kan vil avhengig av type behandling skifte farge. Vi anbefaler å behandle treet med olje eller beis før bruk.

Se alt fra Muskoka

Hvorfor velge våre utemøbler på hytta?

Som så mye annet er hyttemøbler blant annet et spørsmål om smak. Canadian Outdoor sine utemøbler er basert på et ikon innenfor møbeldesign. Her er et knippe gode grunner til hvorfor Adirondack møbler kan være riktig for din hytte:

  • Tremøbler er det aller flotteste og mest naturlige utenfor en hytte
  • Unikt design som tar seg godt ut i alle hyttemiljø
  • Adirondack er nøye konstruert med tanke på maksimal sittekomfort
  • Tre av våre serier er laget av tilnærmet vedlikeholdsfri seder
  • Sedertre er et bærekraftig, robust og lett treslag
  • Sedermøbler trenger ikke å behandles – de blir naturlig grå
  • Ubehandlet har møbler av seder en levetid på over 30 år

Finnes det vedlikeholdsfrie hagemøbler og utemøbler?

Vel, svaret er nyansert og påstanden om 100% vedlikeholdsfritt utemøbel vil nok aldri være helt korrekt. Alle utemøbler trenger noe vedlikehold, det gjelder også såkalte “vedlikeholdsfrie” utemøbler, men omfanget varierer stort. Selv om vi i Canadian Outdoor sjeldent bruker ordet vedlikeholdsfritt, erfarer vi at det går helt fint å la dem stå ute, år etter år, uten behandling.

Men hva som er vedlikeholdsfritt kan diskuteres. Hos oss får du solide og tilnærmet vedlikeholdsfrie, altså noe omsorg og kjærlighet bør du ha. Det er tross alt et levende, organisk møbel i 100% ekte tre, tilført verken vidundermiddel eller skadelig kjemikaler.

Du vil være nødt til å gjøre rent overflaten om du ønsker et rent bord. Lar du blomsterpotta stå urørt på bordet over tid, kan du risikere å få merker. Vi går langt i å si at det vedlikeholdsfritt, men normal slitasje kommer du ikke bort i fra.