Se vårt utvalg av vedlikeholdsvennlige utemøbler!

Behaglig hagestol står ute i naturen

Våre kolleksjoner

Vi i Canadian Outdoor leverer håndlagde kanadiske utemøbler til hytta. Enten det er på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Utenfor en hytte er det ofte aller flottest med ekte tremøbler. Været i fjellet kan være ruskete. Derfor er det viktig at møblene tåler en støyt.Tre av våre kolleksjoner er laget av seder. Et lett og svært hardfør treslag med levetid på over 30 år . Dette sørger for hyttemøbler av gjennomsolid kvalitet.

Solid hagestol i lyst sedertre
Hagemøbler står ute på terrassen en mørk sommerkveld med lyslenke

Log

Rustikke og robuste hyttemøbler (Hvit seder)

Log er det engelske ordet for tømmer. Det gjenspeiler seg også i utrykket i kolleksjonen. De passer ypperlig ved skogshytta eller utenfor hytta i høyfjellet. Ikke minst vil en Log utestol være en spennende kontrast nede i sjøkanten. Log har et solid og røft design. Kolleksjonen består av alt fra spisemøbler til avslappende Adirondacks. Her finner du også en gyngestol og utekjøkken. De passer deg som ønsker et rustikt utseende. Hele Log-kolleksjonen lages i hvit seder, et robust treslag som kan stå ubehandlet på hytteterrassen, år etter år.

Se alle møblene fra Log

Komfortabel hagestol med ergonimisk ryggstøtte
Adirondack canadian outdoor

Georgian Bay

Når møblene skal være ekstra eksklusive (Rød seder)

Vi er stolte av å presentere denne kolleksjonen med utelukkende premium-møbler. Len deg tilbake med noe godt i vår elegante loungestol fra Georgian Bay-kolleksjonen. Dette er flotte kvistfrie hagemøbler. De er laget av nøye utvalgt rød seder, helt fri for kvist. Rett og slett en flott utestol av ekstra kraftig treverk. For deg som vil ha ekstra luksus på fjellet eller ved sjøen, eller hjemme i hagen.

Se alle møblene fra Georgian Bay

En klassisk adirondack hagestol, håndlaget i tre.
To hagestoler står rundt en bål

Classic

– en utestol for alle miljø (hvit seder)

Canadian Outdoors fjellmøbler er basert på en over 100 år gammel hyttestol laget av Thomas Lee. I nyere tid bedre kjent som Adirondack-stol. Classic er vår mest originale Adirondack. Laget i rødt sedertre med kvister, som gir et flott og levende spill i treverket. Denne komfortable utestolen kler alle hyttemiljø.

Se alle møblene fra Classic

Hyttestol laget i massiv furu
Behaglig hagestol står ute i naturen

Muskoka

– Komfort med eget preg (Furu)

 Muskoka-stolen er hytte-versjonen av Adirondack, men denne er i kanadisk furu. Et godt valg for deg som ønsker å sette ditt eget fargepreg på stolen. Muskoka i Ontario er den regionen i Canada der Adirondack-stolen har hatt sin største popularitet. I motsetning til produktene i sedertre, er ikke dette materielt like vedlikehodsvennlig. Møbelet bør derfor behandles jevnlig med olje eller beis for ekstra beskyttelse. Treverket fremstår som lys, kan vil avhengig av type behandling skifte farge. Vi anbefaler å behandle treet med olje eller beis før bruk.

Se alle møblene fra Muskoka

En moderne hagestol i klassic pioneer deisign
Venner sitter å slapper av i hyttestol rundt bålpanna

Stick

– Praktisk, stilig og behaglig (hvit seder)

Stick-kolleksjonen er vår nyeste og svært velkomne tilskudd hos Canadian Outdoor. Kolleksjonen består i dag av én stol og én krakk og er laget av hvit seder. Møblene kommer ferdig montert slik at veien blir enda kortere til total avslapning. Det ergonomiske setet, den høye ryggstøtt og den lave profilen på stolen gir fører frem til en ekstrem god komfort. Dette er er det perfekte tilskuddet i grillkroken i hagen, sammen med et bål på stranden. Den sammenleggbare stolen gjør den og til praktisk stol å ha med på campingtur.

Se alle møblene fra Stick

Hvorfor Adirondack-utemøbler på hytta?

Som så mye annet er hyttemøbler blant annet et spørsmål om smak. Canadian Outdoors utemøbler er basert på et ikon innenfor møbeldesign. Her er et knippe gode grunner til hvorfor Adirondack utemøbler kan være riktig for din hytte:

  • Tremøbler er det aller flotteste og mest naturlige utenfor en hytte
  • Unikt design som tar seg godt ut i alle hyttemiljø
  • Adirondack er nøye konstruert med tanke på maksimal sittekomfort
  • Tre av våre kolleksjoner er laget av tilnærmet vedlikeholdsfri seder
  • Sedertre er et bærekraftig, robust og lett treslag
  • Sedermøbler trenger ikke å behandles – de blir naturlig grå
  • Ubehandlet har møbler av seder en levetid på over 30 år

Velg dine Canadian Outdoor utemøbler her.