SOLIDE OG ROBUSTE UTEMØBLER

Vi i Canadian Outdoor leverer håndlagde kanadiske utemøbler til hytta. Enten det er på fjellet, i skogen eller ved sjøen.

Utenfor en hytte er det ofte aller flottest med autentiske utemøbler i kraftig treverk. Været i fjellet kan være ruskete. Derfor er det viktig at møblene tåler en støyt. Tre av våre kolleksjoner er laget av seder. Et lett og svært hardfør treslag med levetid på over 30 år. Dette sørger for hyttemøbler av gjennomsolid kvalitet.

Flotte utemøbler - holdbare og nærmest helt vedlikeholdsfrie

Våre kolleksjoner

Muskoka

Kanadisk furu

Log

Hvit seder

Stick

Alaskan seder

Classic Adirondack

Lys seder

Georgian Bay

Rød seder

Hvorfor velge våre utemøbler på hytta?

Som så mye annet er hyttemøbler blant annet et spørsmål om smak. Canadian Outdoor sine utemøbler er basert på et ikon innenfor møbeldesign. Her er et knippe gode grunner til hvorfor Adirondack utemøbler kan være riktig for din hytte:

  • Tremøbler er det aller flotteste og mest naturlige utenfor en hytte
  • Unikt design som tar seg godt ut i alle hyttemiljø
  • Adirondack er nøye konstruert med tanke på maksimal sittekomfort
  • Tre av våre kolleksjoner er laget av tilnærmet vedlikeholdsfri seder
  • Sedertre er et bærekraftig, robust og lett treslag
  • Sedermøbler trenger ikke å behandles – de blir naturlig grå
  • Ubehandlet har møbler av seder en levetid på over 30 år

Tidløse

Rustikke og holdbare utemøbler med et tidløst og tradisjonelt preg. Med tiden vil de få en lekker og naturlig gråfarge.

Enkelt vedlikehold

Våre utemøbler i sedertre inneholder naturlig impregnering gir treverket ekstremt vær- og råtebestandig

Solide og robuste

Skikkelig håndverk utført at dyktig møbelsnekker med erfaring opparbeidet gjennom generasjoner. Materiellet er holdbart og kraft, det samme gjelder konstruksjonen. 

LOG

– Rustikke og robuste hyttemøbler (Hvit seder)

Log er det engelske ordet for tømmer. Det gjenspeiler seg også i utrykket i kolleksjonen. De passer ypperlig ved skogshytta eller utenfor hytta i høyfjellet. Ikke minst vil en Log utestol være en spennende kontrast nede i sjøkanten. Log har et solid og røft design. Kolleksjonen består av alt fra spisemøbler til avslappende Adirondack. Her finner du også en gyngestol og utekjøkken. De passer deg som ønsker et rustikt utseende. Hele Log-kolleksjonen lages i hvit seder, et robust treslag som kan stå ubehandlet på hytteterrassen, år etter år.

Se alt fra Log

Muskoka

– Komfort med eget preg (furu)

Muskoka-stolen er hytte-versjonen av Adirondack, men denne er i kanadisk furu. Et godt valg for deg som ønsker å sette ditt eget fargepreg på stolen. Muskoka i Ontario er den regionen i Canada der Adirondack-stolen har hatt sin største popularitet. I motsetning til produktene i sedertre, er ikke dette materielt like vedlikeholdsvennlig. Møbelet bør derfor behandles jevnlig med olje eller beis for ekstra beskyttelse. Treverket fremstår som lys, kan vil avhengig av type behandling skifte farge. Vi anbefaler å behandle treet med olje eller beis før bruk.

Se alt fra Muskoka

GEORGIAN BAY

Når møblene skal være ekstra eksklusive (rød seder)

Vi er stolte av å presentere denne kolleksjonen med utelukkende premium-møbler. Len deg tilbake med noe godt i vår elegante loungestol fra Georgian Bay-kolleksjonen. Dette er flotte kvistfrie hagemøbler. De er laget av nøye utvalgt rød seder, helt fri for kvist. Rett og slett en flott utestol av ekstra kraftig treverk. For deg som vil ha ekstra luksus på fjellet eller ved sjøen, eller hjemme i hagen.

Se alt fra Georgian Bay

CLASSIC (ADIRONDACK)

– en utestol for alle miljø (lys seder)

Canadian Outdoors fjellmøbler er basert på en over 100 år gammel hyttestol laget av Thomas Lee. I nyere tid bedre kjent som Adirondack-stol. Classic er vår mest originale Adirondack. Laget i rødt sedertre med kvister, som gir et flott og levende spill i treverket. Denne komfortable utestolen kler alle hyttemiljø.

Se alt fra Classic

Stick

– Praktisk, stilig og behagelig (Alaska seder)

Stick-kolleksjonen er vårt nyeste og svært velkomne tilskudd i Canadian Outdoor-familien. Kolleksjonen består i dag av én stol og én krakk og er laget av hvit seder. Møblene kommer ferdig montert slik at veien blir enda kortere til total avslapning. Det ergonomiske setet, den høye ryggstøtten og den lave profilen på stolen gir god komfort. Dette er det perfekte tilskuddet i grillkroken i hagen, sammen med et bål på stranden. Den sammenleggbare stolen gjør den og til praktisk stol å ha med på campingtur.

Se alt fra Stick