Ta med hyttemøblene hjem?

Har du nylig flyttet inn i nytt hus eller hytte med hage og uteplass, eller er du kanskje ute etter å fornye uteplassen din hjemme? Møblene til Canadian Outdoor passer fint inn i landlige miljøer, men egner seg også godt i urbane strøk.

Flere av våre møbler passer også godt som hagemøbler til balkgoner med og uten tak. Enten om du har en stor balkong eller en liten balkong, kan våre møbler passe godt hos deg.

Hyttemøbler ble til balkongmøbler

Vi i Canadian Outdoor tok utfordringen med å møblere en balkong på omtrent 20 kvadratmeter. Utfordringen lå i at vi kun skulle benytte oss av møbler fra Log-kolleksjonen. Dette er først og fremst møbler der utforming og funksjonalitet er utviklet til uteplasser som utsettes for røft vær, det gir dem et et litt “grovere” utrykk enn vi er vant til å finne på en mer moderne en balkong i Vestfold?

Lyse flott hagemøbler en sommerkveld

Røft, men elegeant

Resultat ble en lun og hyggelig balkong som ga oss gode vibber tilbake til hyttelivet. Nå er det bare å glede seg til deilige sommerkvelder med noe godt i glasset, gode venner og komfortable møbler å sitte i utover de sene nattetimer. Møblene gjør seg godt med saueskinn i eller med puter og pledd etter ønske.

De små innslagene som gjør det lille ekstra

Vil vil påstå at våre møbler i seg selv skaper en god stemning. Men det er ikke til å stikke under en hagestol at dekorative elementer som levende lys, planter, duker og pledd er fine innslag til uteplassen.

Produkter du så i denne artikkelen:

kr 3 390,00
kr 3 290,00
kr 890,00
kr 4 390,00