Hyttemøbler eller hagemøbler?

Hagemøbler står ute på terrassen en mørk sommerkveld med lyslenke

Har du nylig flyttet inn i nytt hus eller hytte med hage og uteplass, eller er du kanskje ute etter å fornye uteplassen din hjemme? Møblene til Canadian Outdoor passer fint inn i landlige miljøer, men egner seg også godt i urbane strøk.

Flere av våre møbler passer også godt som hagemøbler til balkonger, både med og uten tak. Enten du har en stor balkong eller liten balkong, kan våre møbler passe godt hos deg.

Hyttemøbler ble til balkongmøbler

Vi i Canadian Outdoor tok utfordringen med å møblere en balkong på omtrent 20 kvadratmeter. Utfordringen lå i at vi kun skulle benytte oss av møbler fra Log-serien. Dette er først og fremst møbler der utforming og funksjonalitet er utviklet til uteplasser som utsettes for røft vær, noe som gir dem et litt “grovere” uttrykk enn vi normalt er vant til å finne på en balkong i Vestfold.

Lyse flott hagemøbler en sommerkveld

Røft, men elegant

Resultatet ble en lun og hyggelig balkong som ga oss gode vibber tilbake til hyttelivet. Nå er det bare å glede seg til deilige sommerkvelder med noe godt i glasset, gode venner og komfortable møbler å sitte i utover de sene nattetimer. Møblene gjør seg godt med saueskinn i, eller med puter og pledd etter ønske.

De små innslagene som gjør det lille ekstra

Vi vil påstå at våre møbler skaper en god stemning i seg selv. Men det er ikke til å stikke under en (hage)stol at dekorative elementer som levende lys, planter, duker og pledd er fine innslag til uteplassen.

Produkter du så i denne artikkelen: