Vedlikeholdsvennlige utemøbler

Ekte håndverk

Sedertre var Canada

Kjøp nå, betal senere! utemøbler

NYHETER!

EKSLUSIVT FRA GEORGIAN BAY

HAGEMØBLER / HYTTEMØBLER FRA LOG

Hagemøbler og utemøbler til hytten

Fine, komfortable hagemøbler er ikke en selvfølge. Men burde det ikke være det? Vi mener at pene møbler av høy kvalitet skal også være gode å sitte i. De skal også være vedlikeholdsvennlige og de skal kunne dekke dine behov i hagen, på sommerhuset eller på hytten. Du skal kunne ha muligheten til å sette deg ned i en skikkelig godstol, eller kanskje en deilig hvilestol. Noen fortrekker å kalle det solstol, fordi det er nettopp det de gjør når de sitter i den. Det viktigste er at du skal kunne slappe av. Uten bekymringer for vedlikehold, riper, sprekker eller merker. Vi sier ikke at det ikke vil forekomme på våre møbler, men møblenes karakter og sjel tillater litt røff behandling.

Komfortable hagemøbler

Når sola er på sitt varmeste er det deilig å synke ned i godstolen utenfor hytteveggen. Vi i Canandian Outdoor vet hvor viktig det er med komfortable hagemøbler. Våre stoler er laget med den hensikt, at den skulle være god å sitte i. Ikke bare er våre utemøbler av god kvalitet, de er også flotte innslag til uteplassen ved hytten eller sommerhuset.

Hagemøbler til alle utemiljøer

I dag tilbyr vi møbler av høy kvalitet i fem ulike kolleksjoner. Våre stoler kommer i flere varianter som blant annet toseter, loungestol og gyngestol. I tillegg til dette har vi også flere andre hagemøbler, slik som utebord, benker, krakker og utekjøkken. Vi ønsker at du skal ha stor valgfrihet når du skal velge møblene til din hage eller uteplass.

Alle våre utemøbler er robuste og håndlaget i Canada. Kolleksjonen Log er kraftige hyttemøbler som tar oss med tilbake til naturen og Classic er nært beslektet med den originale Adirondack-stolen. Vi har også en egen serie med ekstra eksklusive møbler, Georgian Bay. Valget er ditt. Uansett garanterer vi at du vil nyte solstrålene i sommerparadiset ditt.

Hagemøbler til alle utemiljøer

Hos Canadian Outdoor har vi utemøbler for alle type uteplasser. Ved strandkanten, sjøkanten, små uteplasser, store uteplasser og hager. I tillegg egner de seg også godt på teressaen, uavhengig av underlag.
Hos oss finner du solide hagemøbler som blant annet: Hagemøbler i sedertre, Toseter, Spisegrupper, Lenestoler, Hagesofa, Utekjøkken, Hagemøbler, Bord, Cafésett, Hagemøbler i tre, Utemøbler i sedertre, Vedlikeholdsvennlige møbler.

Sommermøbler hele året!

Vi i Canadian Outdoor kjenner til hva naturen krever, tar og gir. Derfor har våre viktigste prinsipper i utvikling av disse utemøblene vært: høy kvalitet, slitesterke, robuste møbler. Etter disse prinsippene har våre møbler blitt til og vi kan derfor med rette si at dette er møbler som holder lenge, og lenger enn du tror. Alle våre møbler tåler å stå ute over flere år. Du trenger ikke gjøre noe særlig vedlikehold på møblene, men dersom du ønsker å bevare de i den stand du kjøpte dem, kan det være lurt med noe vedlikehold. Vi mener imidlertid at disse møblene, speseielt Log-serien fortjener tilliten til å stå ute i regn og vind uten vedlikehold. Dette gir materiale naturlige, levende farger som forandrer seg etter tid på året og etter vær og vind.

Håndlagde møbler i sedertre

Canadian Outdoor er eksklusive utemøbler laget av sedertre. Et treslag som skapt for det nordiske klimaet. Først av alt er seder robust og svært lett i vekt. Det inneholder dessuten stoffer som forhindrer råte og sopp. Den naturlige oljen i treet fungerer som impregnering. Kort og godt perfekte egenskaper for hagemøbler i tre. Her trengs minimalt med vedlikehold. Møbler i sedertre kan brukes ubehandlet og oppnå en levetid på over 30 år.