Vilkår og betingelser

Canadian Outdoor – Espegard AS – Org nr 871 572 232

Pris

Prisene på alle våre produkter i nettbutikken er inkludert moms og belastes i norske kroner – NOK. Kostnader knyttet til kjøpet vil fremkomme før man utfører selve betalingen.

Betaling

Kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er sendt. Vi samarbeider med Netaxept og Klarna,Nordens ledende tilretteleggere av betalingsløsninger for nettbutikk.

Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av den grunn blir hver ordre belastet med dette gebyret som f.t. er kr 185,-. Dette faktureres i etterkant.

Andre land

For andre land, vennligst ta kontakt på webshop@canadian-outdoor.no, eller på telefon 32 08 63 30.

Levering

Normalt har kunden varene etter 5-10 dager fra vi har mottatt din bestilling. Under høysesong kan det ta litt lengre tid. Varene sendes som vanlig pakke med Posten eller Schenker. Man får beskjed når pakken kan hentes. Ved store pakker leveres dette på leveringsadressen uten ekstra kostnader.  Uavhentede pakker For uavhentede pakker forbeholder Espegard AS seg retten til å debitere kunden kostnadene for returfrakt og håndteringskostnader. Vi tar forbehold om at vi ikke har alle varer på lager til enhver tid. Om en bestilling ikke kan leveres komplett, vil manglende varer bli ettersendt gebyr/fraktfritt.

Angrerett

Canadian Outdoor (Espegard AS) tilbyr muligheten for å angre kjøpet og få tilbake pengene ved retur av produkt innen 30 dager etter at varen er mottatt. Kunden betaler retur, hvis ikke annet er avtalt.

Reklamasjon

Opplever kunden å få et produkt som har en feil, vil vi rette opp i dette så fort som mulig. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen, i noen tilfeller 5 år. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, avtaler du med oss om hvordan vi skal løse dette. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via reklamasjonsskjema

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi ønsker å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig, men skrivefeil og tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Personopplysninger

Canadian Outdoor (Espegard AS) er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Dine opplysninger vil bli behandlet av Espegard for å administrere kunderelasjonen, samt for markedsføringsformål. Du kan ved å henvende deg til Canadian Outdoor (Espegard AS) kreve at personopplysninger rettes eller slettes, eller du kan reservere deg mot at dine personopplysninger anvendes for direktemarkedsføring. Forøvrig vises det til personopplysningsloven.