Canadian Outdoor – Espegard AS – Org nr 871 572 232

Pris

Prisene på alle våre produkter i nettbutikken er inkludert moms og belastes i norske kroner – NOK. Kostnader knyttet til kjøpet vil fremkomme før man utfører selve betalingen.

Betaling

Kjøpesummen bli reservert på konto frem til varene er sendt. Vi samarbeider med Netaxept og Klarna,Nordens ledende tilretteleggere av betalingsløsninger for nettbutikk.

Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av den grunn blir hver ordre belastet med dette gebyret som f.t. er kr 185,-. Dette faktureres i etterkant.

Andre land

For andre land, vennligst ta kontakt på webshop@canadian-outdoor.no, eller på telefon 32 08 63 30.

Levering

Normalt har kunden varene etter 5-10 dager fra vi har mottatt din bestilling. Under høysesong kan det ta litt lengre tid. Varene sendes som vanlig pakke med Posten eller Schenker. Man får beskjed når pakken kan hentes. Ved store pakker leveres dette på leveringsadressen uten ekstra kostnader.  Uavhentede pakker For uavhentede pakker forbeholder Espegard AS seg retten til å debitere kunden kostnadene for returfrakt og håndteringskostnader. Vi tar forbehold om at vi ikke har alle varer på lager til enhver tid. Om en bestilling ikke kan leveres komplett, vil manglende varer bli ettersendt gebyr/fraktfritt.

Angrerett og 100 dagers åpent kjøp

Canadian Outdoor (Espegard AS) tilbyr muligheten for å angre kjøpet og få tilbake pengene ved retur av produkt innen 14 kalenderdager etter at varen er mottatt, i henhold til Angrerettloven. Kunden betaler retur, hvis ikke annet er avtalt.

Er produktet brukt (i angrerettsperioden) og dette har ført til en verdireduksjon på varen, vil Canadian Outdoor gjøre et fradrag i kjøpesummen tilsvarende varens objektivt reduserte verdi, før resten av kjøpesummen og frakt til kunden tilbakebetales.

Ved kjøp av ferdig monterte møbler fra eksempelvis vårt showroom eller annen utstilling, gjelder ikke angreretten da varene ikke er å anse som en vare vi kan selge som ny.

For at angreretten skal være gjeldene, kreves det en aktiv handling fra din side. I praksis betyr dette at du ikke er påkrevd å ta imot eller hente sendingen, men du må selv be transportøren / utleveringsstedet om å sende varen i retur til oss og du må selv betale returkostnadene. Dersom pakken/-ene kommer i retur til oss som følge av at den ikke er hentet eller er utført en aktiv handling vil du bli ilagt et gebyr på kr. 500,- + frakt og returfrakt. Dette faktureres deg separat.

I tillegg til angreretten tilbyr Canadian Outdoor deg som kunde 100 dager åpent kjøp!
Åpent kjøp gjelder i 100 dager fra du mottok varen forutsatt at varen kan selges som ny. Dette innebærer at varen skal være uten synlige bruksskader eller annen slitasje. Alle originale merkelapper må være intakt, og originalemballasjen må følge med. Vennligst ikke sett fest frimerker eller andre etikker originalemballasjen – da blir den skadet og taper seg i verdi. Husk å pakke din retur godt slik at den ikke skades under transport.

Reklamasjon

Opplever kunden å få et produkt som har en feil, vil vi rette opp i dette så fort som mulig. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen, i noen tilfeller 5 år. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, avtaler du med oss om hvordan vi skal løse dette. Gjelder det en brukt vare, kontakt oss via reklamasjonsskjema

Opplysninger gitt i nettbutikken

Vi ønsker å gi våre kunder så korrekt informasjon som mulig, men skrivefeil og tekniske feil i tekst, priser og bilder kan forekomme. Dette kan innebære at vi ikke kan levere i henhold til informasjon gitt i vår nettbutikk, vår markedsføring eller på annen måte. Videre forbeholder vi oss retten til å kansellere din bestilling eller del av denne, dersom produktet er utsolgt. Ved utsolgtsituasjoner vil du få melding om dette, eventuelt sammen med informasjon om hva vi kan tilby i stedet. Du vil få muligheten til å akseptere vårt nye tilbud med de endringer vi angir i forhold til din bestilling, eller kansellere bestillingen.

Personopplysninger

Canadian Outdoor (Espegard AS) er behandlingsansvarlig for de personopplysninger du som kunde oppgir til oss. Dine opplysninger vil bli behandlet av Espegard for å administrere kunderelasjonen, samt for markedsføringsformål. Du kan ved å henvende deg til Canadian Outdoor (Espegard AS) kreve at personopplysninger rettes eller slettes, eller du kan reservere deg mot at dine personopplysninger anvendes for direktemarkedsføring. Forøvrig vises det til personopplysningsloven.