Mest solgte produkter

-29%
Opprinnelig pris var: 3 490,-.Nåværende pris er: 2 490,-.
-28%
Opprinnelig pris var: 3 890,-.Nåværende pris er: 2 790,-.
BlåBlå
GråGrå
+1
289,-
-47%
Utgående vare
Opprinnelig pris var: 3 790,-.Nåværende pris er: 1 990,-.
-34%
Opprinnelig pris var: 3 490,-.Nåværende pris er: 2 290,-.
-40%
Opprinnelig pris var: 2 990,-.Nåværende pris er: 1 790,-.
-28%
Opprinnelig pris var: 3 890,-.Nåværende pris er: 2 790,-.
-30%
Opprinnelig pris var: 9 990,-.Nåværende pris er: 6 990,-.
-69%
Utgående vare
Opprinnelig pris var: 7 990,-.Nåværende pris er: 2 499,-.

Bærekraft

Vi i Canadian Outdoor elsker kvalitetstid ute. Den rene friske luften, de fine fargene og stillheten naturen kan gi oss må vi ikke ta for gitt.

Vedlikehold

Jevnlig rengjøring av møbelet er nok. Ønsker du å bevare treverkets farge som nytt er det lurt å behandle det med enkle midler.

Montering

Å montere egne utemøbler er en opplevelse i seg selv. Underveis kan man kjenne på og nyte det unike designet og kvalitet.

Tresorter

Lær mer om de egenskapene til de ulike materialene.

Utemøbler i tre til uteplassen

Hos oss finner du et utvalg av møbler laget av dyktige håndverkere i fra de dype kanadiske skoger. Vi i Canadian Outdoor setter produkt og kundeservice i fokus. I vårt sortiment har vi forskjellige type møblement til ulike omgivelser. Fremfor alt er det robuste, slitesterke hagemøbler som har enkelt vedlikehold med lang livstid. Vi har hagemøbler i ulike stiler og kategorier. Blant annet har vi stoler, bord, utekjøkken og benker. I tillegg vil du også finne passende tilbehør som kan gi det lille ekstra til hagemøbelet. De fleste møblene fra Canadian Outdoor er laget i sedertre.

Hagemøbler og utemøbler til hytten

Fine, komfortable hagemøbler er ikke en selvfølge. Men burde det ikke være det? Vi mener at pene møbler av høy kvalitet skal også være gode å sitte i. De skal også være vedlikeholdsvennlig og de skal kunne dekke dine behov i hagen, på sommerhuset eller på hytten. Du skal kunne ha muligheten til å sette deg ned i en skikkelig godstol, eller kanskje en deilig hvilestol. Noen foretrekker å kalle det solstol, fordi det er nettopp det de gjør når de sitter i den. Det viktigste er at du skal kunne slappe av. Uten bekymringer for vedlikehold, riper, sprekker eller merker. Vi sier ikke at det ikke vil forekomme på våre møbler, men møblenes karakter og sjel tillater litt røff behandling.

Hagemøbler til alle utemiljøer

I dag tilbyr vi møbler av høy kvalitet i fem ulike serier. Våre stoler kommer i flere varianter som blant annet toseter, loungestol og gyngestol. I tillegg til dette har vi også flere andre hagemøbler, slik som utebord, benker, krakker og utekjøkken. Vi ønsker at du skal ha stor valgfrihet når du skal velge møblene til din hage eller uteplass.