Stick Hagestol

3 690,-

  • Ferdig montert(!)
  • sammenleggbar
  • Tilnærmet vedlikeholdsfritt

På lager

  • Gratis frakt over 15.000 kr
  • 30 dagers åpent kjøp
  • Solide og holdbare utemøbler

FRAKTPRISER:
Inntil 34 kg ...... 249 kr 
35 – 149 kg .... 799 kr  
over 150 kg .... 1.999 kr  
(Fraktfritt ved kjøp over 15.000 kroner)

NB: Leverer ikke til hytteadresser

Produktnummer: 2589 Kategorier: ,

Stick Hagestol har et moderne og spenstig design som vekker oppsikt. Slå deg ned rundt ei bålpanne og nyt tiden ute. Stick stolen leveres ferdig montert og kan legges sammen.

Stick er laget med ubehandlet sedertre. Fordi sedertre inneholder mye olje, er det naturlig værbestandig. Etter ett års tid utendørs vil hagestolen får en lekker sølvgrå farge. Tauet vi bruker er Manillatau laget av naturfiber og er råtebestandig. Det er imidlertid lurte å stramme tauet med jevne mellomrom.

Passer perfekt sammen med Stick Krakk

Praktisk hagestol, sammenleggbar designstol

Stick-stolen kommer ferdig montert og kan enkelt klappes sammen til en håndterbar strand stol som gjør det enkelt å stable dem i bagasjerommet eller baksetet på bilen. Vil blir ikke overrasket om denne stilige hagestolen gjør deg til kongen av campingplassen.

Plass og oppbevaring

Liten uteplass eller ønsker å ha med deg noen flotte tremøbler i bobilen? Denne stolen gjør oppbevaring og transport enkelt. Stick kan du oppbevare i skap eller til og med under senga i bobilen. Denne stolen er ypperlig når det kommer litt flere til hagebesøket enn forventet.

Vedlikehold

Tauet bør jevnlig strammes.

Om Treverket:

Denne tresorten har blitt ansett for å være et av de fineste trærne i verden. Treet har blitt brukt til til alt fra gitarer, skipsbygging og møbler.

Fargen er lys, omtrent lik fargen vi ser i Adirondack Classic. Etterhvert som treverket blir utsatt for vær og vind vil den få en jevn sølvgrå farge.

Vedlikehold og holdbarhet. Dette er en vedlikeholdsvennlig og holdbar tresort med lang levetid og naturlig meget motstandsdyktig mot de fleste insektangrep.

 

Vekt: 8,3 kg

Dimensjoner: 90 × 55 × 100 cm

Høyde: 33 cm

Bredde: 55 cm

Dybde: 90 cm

Materiale: Hvit seder

Vedlikehold: Tilnærmet vedlikeholdsfritt

Varemerke: Canadian Outdoor

Emballasje: 16 x 60 x 128 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Stick Hagestol”