Classic Barnestol

699,-

Kvalitet, stil og komfort skal ikke bare være forbeholdt de voksne. Denne barnestolen tar seg like godt ut i hagen som på fjellet.

På lager

  • Gratis frakt over 10.000 kr
  • 100 dagers åpent kjøp
  • Solide og holdbare utemøbler

Produktnr: 2534 Kategorier: , ,

Vi mener at kvalitet og komfort skal ikke bare skal være forbeholdt de voksne. Derfor har vi laget en Adirondack Classic for barn. Gode opplevelser blir bedre nå de deles. Tenk hvor stas det er for barna å sitte seg ned i samme stol som mor og far, bestmor eller bestefar. Utestolen besitter de samme egenskapene og funksjonaliteten som i den originale størrelsen. Håndlaget på samme måte, av høy kvalitet og like holdbart.

En håndlaget og holdbar Adirondack Barnestol

Denne originale Adirondack er håndlaget av solid, bærekraftig lys seder. Sedertre er noe av det beste vi kan tilby det norske markedet. Det er svært lett og slitesterkt. Utestolen har også et naturlig innhold av oljer, som gir et tilnærmet vedlikeholdsfritt møbel og en ekstremt motstandsdyktighet til hardt vær og skadedyr.

Prøv også Adirondack Classic Barnestol sammen med Adirondack Classic eller med den tilhørende fotskammelen

Naturlig farge

Ubehandlet vil treverket gradvis få en sølvgrå patina, men dersom man ønsker å beholde trefargen kan møbelet oljes.. For å oppnå best mulig stabilitet er det viktig å bruke trelimet som følger med ved montering.

Frakt

For å være sikre på at Adirondack Classic Barnestol ankommer forsvarlig og i riktig stand, leveres stolene flatpakker med ferdig pre-borede hull. Både monteringsanvisning og nødvendig skruer og bits følger med. Det er imidlertid å anbefale at du har tilgang på en drill og en liten meterstokk / målebånd.

Vekt: 11 kg

Dimensjoner: 97 × 81 × 99 cm

Materiale: Hvit seder

Vedlikehold: Tilnærmet vedlikeholdsfritt

Høyde: 99 cm

Bredde: 81 cm

Dybde: 97 cm

Emballasje: 18 x 25 x 102 cm

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Classic Barnestol”

Classic Barnestol