Canadian Outdoor

Med Canadian Outdoor ønsker vi å tilby langvarige og vedlikeholdsvennlige utemøbler som er inspirert av den kanadiske livsstilen i fjellet. Når sola varmer litt ekstra er det deilig å lene seg tilbake i en av våre utemøbler, bare nyte og la tiden gå. Canadian Outdoor-møblene er produsert i Canada og vil få en vakker sølvgrå tone etter som årene går. Med tre ulike tresorter og mange ulike utførelser er det enkelt å finne en favoritt. Enten du ønsker å ha den på terrassen, på hytta eller i hagen.

FRA ENKEL HYTTESTOL TIL DESIGNIKON

Under et sommerferieopphold i Westport i 1903 får amerikaneren Thomas Lee ideen om å lage en utestol. Med familie og venner som testpanel blir flere prototyper konstruert, for å finne den mest komfortable stolen. Han ender til slutt opp med en modell med skrått sete, høy rygg og brede armlener, perfekt for det ujevne terrenget i Adirondack Mountains. Lite aner han at familiens «Uncle Tom´s chair» skal bli mye mer enn en enkel hyttestol.

Sedertre

Sedertre inneholder naturlig olje som beskytter treverket mot råte, sopp og insekter. Derfor kan vi si at sedertre er vedlikeholdsfritt. Det er viktig at treet får puste fritt og skal derfor kun behandles med olje eller beis som ikke tetter treverket.

Canadian Outdoor utvikles og selges av Espegard AS.

Følg oss på Instagram @canadian.outdoor

VÅRE MEST POPULÆRE PRODUKTER